Mrt

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri geçirdikleri bu güzel yılı "Okuma Bayramı" ile kutladılar. Emek vererek,yılmadan usanmadan, sabırla  çocuklarımıza  okuma yazma öğreten geleceğimizin mimarları öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Okumaya geçmenin ve kendini ifade edebilmenin  mutluluğunu yaşayan öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Kas

Bizlerin destek ve fedakarlıklarıyla nerede bir iyiliğe ihtiyaç duyulursa orada olacaktır.

Kızılayı Haftası kutlu olsun

Kas

Okulumuzda 31 Ekim günü okul bahçemizde büyük bir törenle Cumhuriyet Bayramımızı kutladık

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ilebaşladı,okul müdürümüzün konuşması veçeşitli etkinlklerle devam etti

1-7 MAYIS TRAFİK HAFTASI

Hayatımızın merkezinde olup insan hayatını tehdit eden trafik, günümüz dünyasında küresel bir sorun haline gelmiştir. öğretmenlerimiz  öğrencilerimizle beraber  trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için yaptıkları anlamlı çalışmalar.

Mrt

Onları daha iyi anlamak için sadece biraz zamanınızı ayırın... Ve izleyin. 21 Mart Dünya Down Sendromu günü nedeniyle 4/F sınıf öğrencimiz için yapılan anlamlı etkinlik sayesinde hepimiz mutlu olduk.

Mrt

GERİ DÖNMEYİ ASLA DÜŞÜNMEDİLER.

Ne olursa olsun dediler, cepheye gittiler; Analar ağladı, oğullar savaştı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Bu güzel çalışmada emeği geçen Nazlı FİDAN öğretmenimize de teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onlarla ayrı ayrı ilgilenip, derslerinden maksimum verimi almalarını hedefliyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. Yıldönümünü okulda hazırladığımız program ile kutladık. Programda ıİstiklal Marşı'nı Ezbere En Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzda 1. Olan öğrencimiz Reyyan KURT hem istiklal Marşı'nı okudu hem de okul müdürümüz Hakki KORKUT tarafından öğrencimize ödül verildi.

Mrt

Bu gece;Bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle MÜBAREK GECEGünahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle BERAT GECESİKulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet Gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda İstiklâl Marşı'nın kabul edilişi ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında İstiklâl Marşı'nı en güzel okuma yarışması düzenlendi.İlkokul kategorisinde 2/H sınıfı öğrencimiz Reyyan KURT,Anaokul kategorisinde Anasınıfı E sınıfı öğrencimiz Şirin AKSOY 1. Olmuştur. İlçe genelinde yapılan yarışmaya öğrencilerimize başarılar dileriz

Ara

Mardin'de düzenlenen okullar arası taekwondo il birinciliği müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Hüseyin AKBAŞ yıldız erkekler kategorisinde il 1. olmuştur.  Öğrencimizi tebrik eder,  emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMA projesi ile tüm eğitim paylaşanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırarak okumanın önemini ve kazanımları konusunda bilgilendirmek.

Kas

2/B Sınıfında öğrenim gören Azad AKİN ve Aylin Ruken AYDIN öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'da okudukları güzel ve etkileyici şiir nedeniyle Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ercan KAYABAŞI tarafından "TEŞEKKÜR BELGESİ" ile ödüllendirdiler.

Kas

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası ile Öğrencilerimizi Kızılay' ın görevleri ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme için okul panomuzu hazırladık.

Ekm

Düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular hedeflenen Cumhuriyet'in 99.yılı okulumuzda heyecanla kutlanıyor.