MARDİN / NUSAYBİN - Kaymakam Bülent Pekdemir İlkokulu

Ock

GÜZEL BİR GELECEK İÇİN EN BÜYÜK SORUMLULUK EĞİTİM YUVALARINDA ANLAYIŞIYLA Okulumuzda toplanan Atık Piller Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

BUDUR BENİM HAYATTA BEĞENDİĞİM MESLEK, SÖZÜN ODUN GİBİ OLSUN, DOĞRUN TEK.

Hayatı ve eserleriyle milletimizin gönlünde önemli bir yer tutan, fikir aksiyon ve sanat adamı istiklal şairimizi sevgi,saygı ve özlemle anıyoruz.

Ara

Sarsılmaz bir inançla ömrünü eğitime adamış mümtaz insan, nice okullarda nice güzel ve topluma hayırlı insanları yetişmesinde emeği olan ulu çınarımız Mehmet BAYRAK, emekliye ayrılarak okulumuzdan ayrılmıştır. Okulumuzda öğrencilerimiz için yaptığı tüm emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder, emeklilik hayatında hayırlı yıllar dileriz.

Ara

İlkokul Türkçe 2. sınıf süreç değerlendirmeye yönelik etkinlik kitabı yayımlandı.

Aralık Ayı Yardımcı Kaynak Destek Paketi Erişime Açıldı

✔️ 3. paket 2-4. Sınıflar için hazırlanan kaynaklara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ara

Dünyada nasıl ki engelsiz olmak bir üstünlük sebebi değilse, engelli olmak da bir eksiklik veya kusur değildir.

Anasınıfı A şubemizin öğretmenleri Delal KONAK rehberliğinde öğrencileriyle beraber yaptıkları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği.

Kas

Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin gününü kutlayarak her öğretmenimize özel üzerlerine isimleri yazılarak ajanda ve kalem hediye ettik.

Kas

Okulumuzun sınıf ve koridorlarının daha aydınlık olması için yanmayan lambaları yeni lambalarla değiştirdik.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Kas

2/A Sınıfı öğretmenimiz Ruken AL ve öğrencilerinin 10 Kasım Atatürk'ü Anma münasebetiyle yaptığı Çalışma.

GÜZEL HAVADA OYUN ZAMANI

3/C Sınıfımız, öğretmenleri Engin KILIÇ rehberliğinde içerdeki ders işleyişe küçük bir ara vererek okul bahçemizde oynadıkları oyunla eğlendiler.

SARI RENGİ ÖĞRENDİK

Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz, öğretmenleri İnci Rahile GÖRÜNMEK rehberliğinde sarı rengi öğrenme çalışmaları

Kas

Anasınıfı E şubesi öğrencilerimizin, öğretmenleri Murat KAYAPINAR rehberliğinde yaptıkları 10 Kasım Atatürk'ü Anma ile ilgili çalışması.

Kas

3. Sınıf Düzeyinde 1 ve 2. Tema/Ünite Çalışma Fasiküllerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

GELECEĞİMİZİN BÜYÜKLERİ KIZILAY'DA

ANASINIFI C şubesi öğrencileri, Kızılay'ın amacını, çalışmalarını ve önemi yakından tanımak için öğretmenleri İnci Rahile GÖRÜNMEK ve Okul Müdürümüz Hakki KORKUT ile birlikte Nusaybin TÜRKKIZILAY Şubesini ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin bu güzel ve anlamlı heyecanı yaşanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Delal KONAK öğretmenimizi ve öğrencilerini bu anlamlı etkinlik için kutluyoruz.