Ekm

BİZ SENİ GÖRMEDEN SEVDİK YA RESULALLAH Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed için duygularımızı dile getirdiğimiz şu mübarek günde öğrencilerimize çikolata ikram ederek, herkesin kandilini kutladık.

Ekm

İLKOKULLARDA YETİŞTİRME PROGRAMI (İYEP) Okulumuzda 3. sınıfa  devam eden öğrencilerin önceki eğitim öğretim yıllarında Türkçe dersi öğretim programındaki temel beceriler ile matematik dersi öğretim programındaki öğrenme alanların kazanımlarını yeterli düzeyde edinemeyen öğrencileri tespit etmek için ÖĞRENCİ BELİRLEME ARACI uygulandı.

Nis

Öğrencilerimizin sağlıklı eğitim ortamlarında eğitim görmesi ve tüm eğitim paydaşlarımızda ilk yardım uygulamaları hakkında farkındalık,duyarlılık oluşturmak için her yıl mayıs ayının ilk haftası (1-7 Mayıs ) ülkemizde kutlanmaktadır. Bu bağlamda 3/F Sınıfımızın İLK YARDIM UYGULAMA SENARYOLARI yaparak öğrencilerimizi bu konuda bilgilendirme ve deneyim kazandırma çalışmaları.

Mrt

Bu güzel günün anlam ve önemi konusunda farkındalık oluşturmak için sevgili öğrencimizin 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nü kutladık

Mrt

Sağlığımız için var gücüyle çalışan doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık personellerin 14 MART TIP BAYRAMI kutlu olsun

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında YEŞİLAY HAFTASI ile alkollü içkilerin, sigaranın, alkolün uyuşturucuların bireye aileye zararları konusunda farkındalık olusturur.

21-27 Şubat 2022 Vergi Bilinci Haftası ile ilgili okul panomuz

Mrt

Başta bütün kadın öğretmenlerimiz olmak üzere bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı. Tatbikat sonrasında herhangi bir deprem anında ve sonrasında neler yapılacağı konusunda Öğretmenimiz Kübra KOÇAK tarafından bilgilendirme yapıldı. Emek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl mart ayının ilk haftasında düzenlenen Deprem Haftası öncelikle vatandaşları bilgilendirmek, deprem öncesinde alınması gereken önlemeleri anlatmak, deprem sırasında neler yapılması ve nasıl davranılması gerektiğini anlatarak can ve mal kaybını en aza indirmeyi amaçlanmaktadır.

Değerli Velilerimiz,Sevgili Öğrenciler;

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ ile ilgili merak edilen

1.Nasıl Başvurulabilir

2.Başvuru Şartları

3.Başvuru Süreci ve Aşamaları

4.Avantajları

hepsinin cevabı görsellerimizde mevcuttur.

Ocak 2022 Yardımcı Kaynak Paketi Yayınlandı

Ock

Daha güzel bir gelecek için, boşa yanan ışıklara, gereksiz prizde duran fişlere, boşa akan sulara dur demeliyiz. Anasınıfı A şubesi miniklerimizin enerji tasarrufu için küçük dokunuşları

Ock

10-16 Ocak Enerji Verimliliği Haftası başladı.

Ock

Daha temiz ve Sıfır Atık uygulamasına uyan bir okul için Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğü tarafından okulumuza verilen çöpler için potaları yerlerine taktık.