Kas

29 EKİM- 4 KASIM KIZILAY HAFTASI

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98.yılı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayıp günün anlam ve önemi belirten yazı ve şiirler okuyarak kutlandı.

Daha sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan resim yarışmada okulumuzda birinci olan öğrencimize Okul Müdürümüz Hakki KORKUT tarafından hediye verildi.

Ekm

Öğrenci ve çalışanlara sağlıklı beslenme ortamlarının oluşturulması, yeterli ve dengeli beslenmenin teşvik edilmesi ile doğru beslenme alışkanlıkları kazandırılması, güvenilir gıdaya erişim sağlanarak olabilecek gıda zehirlenmeleri, bulaşıcı hastalıklar ile yetersiz ve dengesiz beslenmeye bağlı hastalıkların önlenmesi (obezite, diyabet, kalp damar hastalıkları vb.) amacıyla Okul Komisyonumuz, Müdür Yardımcısı Mehmet BAYRAK, Sınıf öğretmenlerimiz Erhan ALTINBAY ve Esra TRABZON ile Okul Aile Birliği Başkanımız Maruf AKBAŞ tarafından kantin denetimi yapıldı.

Ekm

1/E Sınıfımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile sınıflarını süsleyip eğlendiler.

Emekleri için Kübra KOÇAK öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ekm

Kadın erkek eşitliği demektir.

Hür düşünme demektir.

Seçme seçilme demektir...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili okul panomuz.

Emeği geçen Hayriye ÇINAR öğretmenimize teşekkür ederiz.

İLÇEMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI  TÖRENİ  PROVASI YAPILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümü kutlamaları provalarına okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Hakkı KORKUT, Müdür Yardımcımız Abdullah ÇETİN, Rehberlik Servisi Öğretmenimiz Elif YAŞAR ve öğrencilerimiz katılmışlardır.

Ekm

3/G Sınıfımız, Cumhuriyet ile birlikte Ülkemizde yapılan yenilikler konusunda farkındalık oluşturmak için Sınıf başkanı ve Sınıf Başkan yardımcısı seçimi yapıldı.

Ekm

1/H Sınıfımızın velisi öğrencilerimize pizza ve meyve suyu getirerek onlara güzel bir anı yaşattı.

Velimize bu güzel ve hayırlı davranışından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed'in kutlu doğumunu ifade eden gün nedeniyle bu güzel günün hürmetine öğrencilerimize yemek ve meyve getiren velimize teşekkür ederiz.

Ekm

Rahmet elçisi Hz. Muhammed'in Dünya'ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.

Ekm

1/E Sınıfımız okuyup ödülü kapma etkinliği sayesinde eğlenerek okudular.

Ekm

1/B sınıfımız yaptıkları Etkinlikle daha istekli ve meraklı bir şekilde okuyorlar.

Ekm

1/B Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenimizin yaptığı etkinlikle Sağ-orta-sol,Küçük-büyük gibi kavramların öğretimiyle beraber okumayı da daha eğlenceli hale getirdi.

DUYURU!!!

Değerli velilerimiz, sevgili Öğrenciler;

11 Ekim 2021 tarihi itibariyle Covid-19 bulaşma   riskini en aza indirmek için "İKİLİ EĞİTİME" geçiyoruz.

3.ve 4.Sınıflarımız SABAHÇI

1.ve 2.Sınıflarımız ÖĞLENCİ olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılımıza devam edeceğiz.