Eyl

Salgın Hastalık Psikoeğitim Çalışması kapsamında Okulumuz Rehberlik Servsi tarafından 02.09.2021 (yarın) saat 11.00 da Zoom üzerinden aile bilgilendirme semineri yapılacaktır.

Not: TOPLANTI LİNKİ 10.50 DE SINIF ÖĞRETMENLERİ ARACILIĞIYLA VELİLERLE PAYLAŞILACAKTIR.

Nis

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk bu akşam tv100 ekranında"Nokta" programına konuk olacak.

BASIN AÇIKLAMASI

Ülkemiz genelinde uygulanan Kovid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar alınmıştır.

Nis

Uzaktan eğitime geçen kademeler belirlendi.

Mrt

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, CNN Türk ekranlarında canlı yayınlanacak "Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge" programına konuk olacak. ‬

‪@cnnturk ‬

‪8 Mart 2021 (Bu akşam) ‬